jeudi 10 mars 2011

Sénégal: Psykiater anbefaler en tidlig screening af gravide kvinder.


Sénégal: Psykiater anbefaler en tidlig screening af gravide kvinder.

10 Marts 2011. "No. kommentarer"



Psykiatere er mere og mere vanvittigt. Samme siger jeg som mordere fordi afvisning af Europa ønsker at foretage en psykiatrisk screening i børn, de slår til Afrika for at foreslå noget mere alvorligt: screening af gravide kvinder. Houaaa! de virkelig tage afrikanerne til grin.

I Afrika måde pleje er ikke det samme som i Europa, og vi må respektere dette, især at vi ikke har virkelig kan være stolte af den måde vi behandler vores "psykisk syge".

Senegalesiske venner, psykiatri betyder, at ødelægge mænd i vores "civiliserede" lande og derefter ikke begår de samme fejl, som vi. Psykiatri er ikke en videnskab, og hvis du ser på dette websted kan du se, smukke ord nedenfor, de er virkelig at ødelægger.

Webmaster

Senegal: Intellektuelle handicap - A psykiater opfordrer til tidlig påvisning

Dakar- Læge-psykiatrisk kontorchef Fann Hospital, Amadou Makhtar Seck, anbefalet, torsdag i Dakar, screening tidligt i graviditeten og barnets, at forhindre handicap intellektuelle.

"Når mistanke om et element, der kan være et indeks af handicap, vi skal bringe barnet i høring specialiserede, som vil også kontrol som muligt og vil forsøge at pågribe den intellektuelle plan", han anbefalede en konference om temaet "intellektuelle handicap".

Før publikum kommer deltage i dette møde arrangeret af den senegalesiske sammenslutning til beskyttelse af mentalt mangelfuld børn (ASEDEME), nævnes han, at det er muligt at forstå det intellektuelle plan fra undersøgelse af kvotienten.

Ifølge ham, kan du kategorisere mentalt mangelfuld børn. "Brug for en omhyggelig undersøgelse, fordi alt er vigtigt, fordi det skal søge årsager til handicap." "Når barnet ankommer i pubertet og voksenliv, årsagen er såkaldte, fordi forældre har meget stikord minderne om hvad er gået til barnet", forklarede psykiater.

Ifølge chefen for enheden for psykiatrisk Fann hospital læge når barnet behandles tidligt, kan det hjælpe med at identificere årsagen til sygdommen.

"At være en tidlig støtte, start med kvinden i graviditet og fortsættelse af børn, som er født". "Det er nemlig i tidlig støtte, der kan hjælpe familier bedre administrere disse mentale sundhedsproblemer og for bedre at forebygge mentale problemer" han insisterede.

Psykiater har opfordret den senegalesiske befolkning at forhindre fødslen af børn med intellektuelle handicap ved at sikre regelmæssig overvågning af graviditet og undgå consanguineous ægteskaber blandt unge.

Han også tilskyndet oprettelsen af centre for mangelfuldt mentalt, samtidig med at fremme skole indskrivning og fri dannelsen af børn lider af denne sygdom.

Psykiater, skal staten foretage udløsende mental sundhedspolitik. "Hvis alt gennemføres til dette formål, kan den opnå positive og konkrete resultater", vurderede han.

Senegal mere udgør foruden specialister inden for mental sundhed samt på niveauet af specialister psy. Psy disciplin tiltrækker mere foruden unge. "Nu, det har mange studerende, der blot ønsker at specialisere sig i dette område" afslørede han.

Ifølge ham for den ældre generation som sin egen, antal bebøre i denne disciplin er overskredet lidt tre studerende.

"Nu, det har næsten tredive studerende, der ønsker at specialisere sig". "Også i andre lande, Marokko, Tunesien, vi er studerende, der ønsker at træne i psykiatri", er det bliss.

"Plan ENDSS, der dannede sygeplejersker, specialiserede undervisere og her, også det hjælper lidt at øge menneskelige ressourcer på dette område," fortsatte psykiater

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

info Benjamin et de son fils Aureo (sefca puteaux solidaire du papa)

Cédric Fleurigeon http://www.facebook.com/event.php?eid=264268448591 Nous demandons à tous pendant une journée, le samedi 30 janvier 2010 de changer la photo de votre profil par celle de Benjamin et de son fils Aureo Il serait bon de voir fleurir cette photo sur la toile que se soit sur Facebook, MySpace, MSN ainsi que sur tous les méd