jeudi 10 mars 2011

Sénégal: En psykiater anbefaler en tidlig screening av gravide kvinner.


Sénégal: En psykiater anbefaler en tidlig screening av gravide kvinner.

10. Mars 2011. "Nei kommentarer"



Psykiatere er mer sprø. Jeg vil si samme som mordere fordi avslag fra Europa ønsker å gjøre en psykiatrisk screening i barn, de slår til Afrika for å foreslå noe mer alvorlig: screening av gravide kvinner. Houaaa! de virkelig ta afrikanere for fools.

I Afrika måte omsorg er ikke det samme som i Europa, og vi må respektere dette, spesielt at vi virkelig ikke trenger å være stolte av måten vi behandler våre "mentalt syk".

Senegalese venner, psykiatri does det ødelegge menn i våre "siviliserte" land, så ikke gjør samme feil som vi. Psykiatri er ikke en vitenskap, og hvis du ser på dette området vil du se at fine ordene nedenfor, de er virkelig det ødelegger.

Webmaster

Senegal: Intellektuell funksjonshemming - A psykiater samtaler for tidlig identifisering

Dakar- Lege-leder av psykiatriske enheten av Fann sykehuset, Amadou El Seck, orde, torsdag i Dakar, screening tidlig i svangerskapet og barnet, å forhindre funksjonshemming intellektuelle.

"Når mistanke om et element som kan være en indeks på funksjonshemming, må vi få barnet i samråd spesialist som vil også granskning som mulig og vil prøve å få tak i det intellektuelle nivået", han anbefalte, en konferanse om temaet for "intellektuelle handikap".

Før publikum kommer til å delta i dette møtet organisert av Senegalese Association for beskyttelse av mentalt fargesvakt barn (ASEDEME), han minnet om at det er mulig å forstå det intellektuelle nivået fra studiet av kvotienten.

Ifølge ham, kan du kategorisere mentalt fargesvakt barn. "Trenge en forsiktig eksamen, fordi alt er viktig fordi den må søke årsakene til uførhet." "Når barnet ankommer i ungdomsårene eller voksen, årsaken er såkalte, fordi foreldre har svært fleeting minner om hva som har gått til barnet", forklarte psykiateren.

I henhold til leder av psykiatriske enheten Fann sykehus legen, når barnet er behandlet tidlig, kan det hjelpe identifisere årsaken til sykdommen.

"For å være en tidlig støtte, starter med kvinnen i graviditet og fortsetter av barn som er født." "Det er faktisk i tidlig støtte som kan hjelpe familier bedre håndtere disse psykiske helseproblemer og å bedre forhindre psykiske problemer," han insisterte.

Psykiateren har invitert Senegalese folk til å hindre fødselen av barn med intellektuelle funksjonshemninger ved å sikre regelmessig overvåking av graviditet og unngå consanguineous ekteskap blant unge mennesker.

Han også oppmuntret etableringen av sentrene for dårlig mentalt, mens du ringer for å fremme skole innmelding og gratis dannelse av barn som lider av denne sykdommen.

Til psykiater, må staten gjøre operative policy for psykisk helse. "Hvis alt er implementert for dette formålet, kan det kan oppnå positiv og konkrete resultater," anslo han.

Senegal mer danne i tillegg til spesialister innen psykisk helse også på nivået av spesialister psy. Psy disiplin tiltrekker seg mer i tillegg til unge mennesker. "Nå, det har mange studenter som bare ønsker å spesialisere seg i dette området," han avslørte.

Ifølge ham overskredet for den eldre generasjonen som sitt eget, antall innbyggere i dette faget lite tre studenter.

"Nå, det har nesten tretti studenter som ønsker å spesialisere deg." "Selv i andre land, Marokko, Tunisia, vi er studenter som ønsker å trene i psykiatri", er det bliss.

"Er dannet sykepleiere, spesialiserte lærere på nivået på ENDSS, og her også, det hjelper lite å øke menneskelige ressurser i dette området," fortsatte psykiateren

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

info Benjamin et de son fils Aureo (sefca puteaux solidaire du papa)

Cédric Fleurigeon http://www.facebook.com/event.php?eid=264268448591 Nous demandons à tous pendant une journée, le samedi 30 janvier 2010 de changer la photo de votre profil par celle de Benjamin et de son fils Aureo Il serait bon de voir fleurir cette photo sur la toile que se soit sur Facebook, MySpace, MSN ainsi que sur tous les méd