vendredi 2 septembre 2011

U luisteren naar de France


De France u luisteren!





Het aftappen? Wat is het? "Het is de wereld die vanochtend zei." In tegenstelling tot de ontkenningen van de uitvoerende macht, hebben de Franse counter-intelligence goed beweerd Gérard Davet gedetailleerde telefoon rekeningen, journalist van de krant, en co-auteur van het boek werd gisteren vrijgegeven (31.08.2011) "Sarko heeft me doden".

Een bewerking, indien het wordt bevestigd, die valt binnen de geheimhouding Act bronnen. Gevraagd over France Info vanmorgen, de Minister van het interieur Claude Guéant herkend 'locaties van telefonische communicatie' en zei te vertrouwen op justitie. »

Dat in elegante taal, de taal van de type van hout, de Minister zou
betekenen: "illegale aftappen!"

"De spion van de communicatie van een aantal journalisten in de wereld door de macht begon in de zomer van 2010, vroege geval Bettencourt, na de publicatie van gesprekken in het geheim in het huis van de miljardair gevangen.".

"Het duurde bijna een jaar dat de regering erkennen dat de intelligentie van de centrale directoraat van binnenlandse zaken (DCRI) had inderdaad gemaakt controle op elektronische communicatie van een journalist in de wereld, als we de betrekkingen donderdag 1 September".

Dat andere Europese landen de praktijk wiretap haar burgers of zelfs van zijn journalisten voor staat zaken of zakelijke privé betreffende cijfers privé functies aan de bovenkant van de staat hebben bereikt?

Wie herinnert zich nog het schandaal van het aftappen van de per nieuws van de wereld, dat Groot-Brittannië wanneer aftappen schudde op nationaal niveau had verricht gedurende het hele jaar tot de weergave en de kennis van de Britse Metropolitaanse Politie?

Telefoongesprekken is officieel streng gecontroleerd in vele landen om privacy, met inbegrip van geavanceerde democratieën te beschermen. In theorie vereist zij de vergunning van een rechtbank...

Wie heeft er nooit gehoord van NSA (VS verantwoordelijk voor de verzameling en analyse van communicatie met de buiten Canada door de herkenning van signaalinformatie), increment (kundig voor interceptie en inspectie van de inhoud van telefoongesprekken, fax, e-mail en gegevens op het globale niveau verkeer) en NarusInsight (Narus is een bedrijf, nu eigendom van Boeing, die massa bewakingssystemen produceert)?

Iedereen heeft gehoord van de STASI op het tijdstip van de Berlijnse muur en van de DDR, het boek "1984" van George Orwell, aan de andere kant, minder talrijk zijn degenen die hebben gehoord van SORM en SORM-2 (SORM "" operationele activiteiten van de intelligentiesysteem "is een technisch systeem voor telefoon luisteren in Rusland.") (In juli 1998, werd het systeem vervangen door SORM-2 uit te breiden SORM toezicht op het Internet).

In India zou een wijziging van 2008 op de informatietechnologie Act telefoon te tikken en elke andere vorm van toezicht in het hele land. De wiretap was niet onbekend.

Dit wil niet te spreken van dictaturen en grote landen zoals China, waarvan zij weinig weten behalve dat Google had een paar problemen met censuur Chinees...

Alle belangrijke landen zijn uitgerust om technische middelen krachtige om te controleren van hun burgers, vaak verborgen achter de strijd tegen het terrorisme, opperste alibi geserveerd populaties van alle kanten wordt gecontroleerd.

Wanneer dus de vrijheden genoemd in alle grondwetten van de wereld worden doorgegeven?

Wanneer de Franse premier zegt dat "openbare vrijheden opleggen interceptie en alle gegevens met betrekking tot het strikt worden beperkt en worden gecontroleerd ternauwernood...." "terwijl zijn regering in extenso illegale wiretap advocaat is.


Voor een goede maatregel, moet het herinnerde aan het geval van het afluisteren van de Bray, "een Franse geval van illegale telefoon afluisteren", die plaatsvond van 1983 tot 1986 onder zeven jaar de eerste term van François Mitterrand...Bijna 3000 gesprekken over 150 mensen, met inbegrip van 7 om redenen die werden beschouwd als twijfelachtig werden opgenomen tussen januari 1983 en maart 1986. »




Opmerkingen
Ah telefoon te onttrekken, maar afluisteren is étales aan de van de van personen bekend, diensten van sociale bijstand aan kindertijd en rechters voor kinderen met behulp van illegale afluisteren
Gezinnen die zullen deze afluisteren bewijs aan het Hof van beroep en porter deze nieuwe zaak naar het Europees Hof van bewijs door ambtenaren van de sociale bijstand ondertekend bewijst dat ze aan verschillende gesprekken worden afgeluisterd.

Writeup door: emeric. 03.09.2011

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

info Benjamin et de son fils Aureo (sefca puteaux solidaire du papa)

Cédric Fleurigeon http://www.facebook.com/event.php?eid=264268448591 Nous demandons à tous pendant une journée, le samedi 30 janvier 2010 de changer la photo de votre profil par celle de Benjamin et de son fils Aureo Il serait bon de voir fleurir cette photo sur la toile que se soit sur Facebook, MySpace, MSN ainsi que sur tous les méd