vendredi 2 septembre 2011

Hører du på i Frankrike

Frankrike lytter du!





Den wiretapping? hva er det? "Det er verdenen som oppgitt i morges." I motsetning til denials av den utøvende makten, franske counter-intelligence har også hevdet Gérard Davet detaljert telefon regninger, journalist i avisen, og medforfatter av boken ble utgitt i går (31.08.2011) "Sarko har meg drepe".

En operasjon, hvis det er bekreftet, som faller innenfor hemmelighold Act kilder. Spurt om Frankrike Info denne morgenen, statsråden av interiøret Claude Guéant gjenkjennes "plasseringene til telefonkommunikasjon" og sa til å stole på
rettferdighet. »

At i elegante språk, typen språk av tre, statsråden ville bety: "ulovlig wiretapping!"

"Spion kommunikasjon av flere journalister i verden ved kraft begynte sommeren 2010, tidlig tilfelle Bettencourt, etter utgivelsen av samtaler hemmelighet fanget hjemme hos billionaire.".

"Det tok nesten et år som regjeringen gjenkjenner at sentrale Directorate of Interior intelligens (DCRI) hadde faktisk gjort overvåking av elektronisk kommunikasjon av journalist i verden, som vi forbindelser torsdag 1 September".

Hvilke andre europeiske land praksis wiretap sine borgere eller til og med av sine journalister State forretnings-eller virksomhet privat vedrørende tallene privat å ha nådd funksjoner på toppen av staten?

Hvem husker skandale av wiretapping av den ukentlige nyheter av verden som ristet Britain når wiretapping på nasjonalt nivå hadde utført i løpet av året til visningen og kunnskap om britisk metropolitan police?

Telefon å peke kontrolleres offisielt grundig i mange land for å beskytte personvernet, inkludert avanserte demokratier. I teorien krever de autorisasjon av en domstol...

Som har aldri hørt om NSA (USA ansvarlig for innsamling og analyse av kommunikasjon med utenfor Canada ved Signaldel intelligence), økning (kunne Fanginnretnings- og inspeksjon av innholdet i telefonsamtaler, faks, e-post og data på globale nivå trafikk) og NarusInsight (Narus er et selskap som er nå eid av Boeing, som produserer masse overvåkningssystemer)?

Alle har hørt av STASI på mindre tid av Berlin-muren og GDR, boken «1984» av George Orwell, derimot, mange er de som har hørt av SORM og SORM-2 (SORM "" operativ virksomhet av intelligens-system "er en teknisk system for telefon lytting i Russland".) (I juli 1998, ble systemet erstattet av SORM-2 for å forlenge SORM overvåking av Internett).

I India, ville en endring i informasjonsteknologi Act 2008 tillate telefon å peke og noen annen form for overvåking over hele landet. Wiretap var ukjent.

Dette er ikke å snakke om diktaturer og store land som Kina som de vet lite bortsett fra at Google hadde noen problemer med sensur kinesisk...

Alle store land er utstyrt til tekniske midler som er mektig til å overvåke sine borgere, ofte skjult bak kampen mot terrorisme, øverstkommanderende alibi servert bestander overvåket fra alle kanter.

Der er derfor gått frihetene som listes opp i alle Constitutions av verden?

Når den franske statsministeren sier at "felles friheter pålegge avlytting og alle data som er relatert til å være strengt begrenset og kontrolleres narrowly...." "mens hans regjering har praktisert i extenso ulovlig wiretap.


For godt mål, bør det være tilbakekalt tilfelle av å peke på Élysée, "et fransk tilfelle av ulovlig telefonen å peke" som fant sted fra 1983 til 1986 under syv års første sikt av François Mitterrand...Nesten 3000 samtaler om 150 personer, inkludert 7 grunner som ble vurdert tvilsom ble spilt inn mellom januar 1983 og mars 1986. »



Kommentarer
Ah telefon å peke, men tyvlytting er étales til den av den av personer som er kjent, tjenestene til sosiale assistanse til barndom og dommere for barn ved hjelp av ulovlig tyvlytting
Familier som gjorde disse avlytting bevis for retten av appell og porter denne ny sak til European Court av bevis signert av tjenestemenn av sosiale assistanse beviser at de lyttet til flere samtaler.

Writeup av: emeric. 03.09.2011

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

info Benjamin et de son fils Aureo (sefca puteaux solidaire du papa)

Cédric Fleurigeon http://www.facebook.com/event.php?eid=264268448591 Nous demandons à tous pendant une journée, le samedi 30 janvier 2010 de changer la photo de votre profil par celle de Benjamin et de son fils Aureo Il serait bon de voir fleurir cette photo sur la toile que se soit sur Facebook, MySpace, MSN ainsi que sur tous les méd