vendredi 2 septembre 2011

Lyssnar du på Frankrikes

_2.jpg" border="0" alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5647930151267316274" />

Frankrikes lyssnar du!





Telefonavlyssning? Vad är det? "Det är världen som sade i förmiddags. Till skillnad från förnekanden av den verkställande makten, den franska kontraspionage har väl hävdade Gérard Davet detaljerade telefonräkningar, journalist på tidningen, och medförfattare till boken släpptes igår (31.08.2011) "Sarko har mig döda".

En operation om det bekräftas, som faller inom sekretess Act källor. Frågade om Frankrike Info i morse, ministern för interiör Claude Guéant erkänt "platser telefonkommunikation" och sade att förlita sig på rättvisa. »

Att ministern skulle innebära i eleganta språk, den typ av trä,: "olaglig
telefonavlyssning!"

"The spy meddelanden av flera journalister i världen makt började sommaren 2010, tidiga fall Bettencourt, efter offentliggörandet av samtal hemlighet erövrade hemma hos miljardären.".

"Det tog nästan ett år att regeringen inser att den centrala direktoratet för interiör intelligensen (DCRI) faktiskt hade gjort övervakning elektronisk kommunikation en journalist i världen, som vi förbindelserna torsdag 1 September".

Vilka andra europeiska länder praxis wiretap sina medborgare eller ens dess journalister för statliga företag eller verksamhet privata om siffror privata ha nått funktioner överst i staten?

Vem kommer ihåg skandalen med telefonavlyssning av den hämtningar per News Of The World som skakade Storbritannien när telefonavlyssning på nationell nivå hade utförts under hela året att vyn och kunskapen om den brittiska polisen?

Telefonavlyssning kontrolleras officiellt strikt i många länder att skydda privatlivet, inklusive avancerade demokratier. Krävs tillstånd från en domstol i teorin...

Som aldrig har hört talas om NSA (USA ansvarar för insamling och analys av kommunikation med Kanadas utanför genom signalspaning), ökas (kunna avlyssning och kontroll av innehållet i telefonsamtal, fax, e-post och data på den globala nivån trafiken) och NarusInsight (Narus är ett företag som nu ägs av Boeing, som producerar massövervakning system)?

Alla har hört talas om STASI vid Berlinmurens fall och av Östtyskland, boken "1984" av George Orwell, å den andra, mindre många är de som har hört av SORM och SORM-2 (SORM "" operativa verksamhet systemets intelligens-är ett tekniskt system för telefon lyssna i Ryssland.) (I juli 1998, systemet ersattes av SORM-2 att förlänga SORM övervakning av Internet).

I Indien, skulle en ändring av 2008 på informationsteknik lagen tillåta telefon avlyssning och varje annan form av övervakning i hela landet. Wiretap var inte okänd.

Detta är inte att tala om diktaturer och stora länder som Kina som de vet lite förutom att Google hade några problem med censur kinesiska...

Alla stora länder är utrustade till tekniska medel som kraftfullt att övervaka sina medborgare, ofta dolda bakom kampen mot terrorismen, högsta alibi tjänstgjorde populationer som övervakas från alla sidor.

Där skickas därför de friheter som anges i alla grundlagar i världen?

När den franske premiärministern säger att "medborgerliga införa avlyssning och alla uppgifter begränsas strikt och kontrolleras snävt...." "medan hans regering har praktiseras i aktörerna olagliga wiretap.


För bra åtgärd, det bör erinras om gäller avlyssning av Élysée, "franska fall av olagliga telefon avlyssning" som ägde rum från 1983 till 1986 under sju år den första mandatperioden François Mitterrand...Nästan 3000 samtal om 150 personer, däribland 7 skäl ansågs tveksamt spelades mellan januari 1983 och mars 1986. »




Kommentarer
AH telefon avlyssning, men avlyssning är étales till den av de personer som känt, tjänster för det sociala stödet till barndomen och domare för barn som använder olaglig avlyssning
Familjer som görs dessa tjuvlyssnande bevis till domstolen för överklagande och porter detta nya fall till EG-domstolen av bevis som undertecknats av tjänstemän för socialt bistånd bevisar att de är lyssnat till flera samtal.

Writeup av: Emmerich. 03.09.2011

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

info Benjamin et de son fils Aureo (sefca puteaux solidaire du papa)

Cédric Fleurigeon http://www.facebook.com/event.php?eid=264268448591 Nous demandons à tous pendant une journée, le samedi 30 janvier 2010 de changer la photo de votre profil par celle de Benjamin et de son fils Aureo Il serait bon de voir fleurir cette photo sur la toile que se soit sur Facebook, MySpace, MSN ainsi que sur tous les méd