lundi 21 février 2011

Hebt u al geconfronteerd met verschillende misbruik?


Misbruik, wat is het?

Ga naar pagina: 1, 2, 3, 4, 5

Hebt u al geconfronteerd met verschillende misbruik?
Ja
50% [ 46 ]
Non-
49% [ 45 ]

Totaal aantal stemmen: 91



Bericht van het auteursrecht
Tetsou





Nummer berichten: 3130
Leef tijd: 24
Join Datum: 2006-07-14

Betreft: Misbruik, wat is het? Wo 19 Jul 2006, 13: 19

--------------------------------------------------------------------------------

Definities

* "Iedere vorm van geweld, bijzondere waarde vermindering of mentale en fysieke wreedheid van stopzetting of verwaarlozing, mishandeling of exploitatie, inclusief seksueel geweld" in overeenstemming met artikel 19 van het internationale Verdrag van de rechten van het kind (VN, 1989).

* Volgens ODAS (gedecentraliseerde Observatory van sociale actie, 1993):
o is"de misbruikte kind slacht offer van fysiek misbruik, mentale wreedheid, seksueel misbruik, ernstige verwaarlozing heeft ernstige gevolgen voor hun lichamelijke en psychische ontwikkeling"
o verkeert"kind in gevaar voorwaarden van bestaan die zijn gezondheid, zijn veiligheid, moraal, onderwijs of onderhoud in gevaar kunnen brengen, maar die is tot nu toe niet mishandeld."


Misbruik kwesties

* In Frankrijk zijn elk jaar 75000 kinderen slacht offers van misbruik en 2 sterven elke dag.
* Een in tien kinderen slacht offer van seksueel geweld.
* Voor 80% van de volwassene misbruik hebben zelfs mishandeld (maar ongeveer 93% van de kinderen misbruikt in hun kinder jaren goede ouders in volwassenheid worden).

In Frankrijk, in 1995, Justitie werd in beslag genomen van 35000 gevallen van mishandeling op kind; in 2002, heeft dit cijfer verhoogd naar 49 000. In 90% van de gevallen kwam het uit de directe familie (vader in 46% van de gevallen de moeder in 26% van de gevallen).

Volgens de wereld organisatie van de gezondheid (who), de mishandeling van kinderen vormen een belangrijke volks gezondheids probleem wereldwijd, met 40 miljoen kinderen betrokken. "Misbruikte kinderen presenteren een aantal fysieke, affectieve stoornissen en ontwikkeling die voorkomen lood gezond en productief dat kan leven." In aanvulling op de gezondheids problemen hebben de misbruikte kinderen onderwijs moeilijkheden, substance abuse problemen en problemen met de wet. "Het is een volks gezondheids kwestie van cruciaal belang voor de wereld gezondheidsorganisatie en een uitdaging voor het volgende Millennium", zegt Dr. Bjorn Thylefors, directeur van de afdeling die op trauma, handicap preventie en rehabilitatie. Degenen met ouderlijk gezag zal daarom worden gestraft meer omdat het misbruik van de autoriteit

Soorten misbruik

* Fysiek geweld: fysieke mishandeling betekent geweld zoals schudden, mishandeling, Burns, vergiftiging, etc. Fysiek geweld is zichtbaar, dat wil zeggen, en nog onvermijdelijk de meeste gemeld stap, omdat veel ouders hun kinderen beat overwegen deze praktijk als normaal. Ze zijn vaak ook volwassen onvolwassen, voorheen geslagen, psychologisch kwetsbaar en gemakkelijk gevoelig voor misbruik (alcohol, drugs). Zij vertegenwoordigen ongeveer een derde van de gevallen van mishandeling op kind in Frankrijk.

* Zware nalatigheid: het omvat niet-feed, zorg, hygiëne, toezicht en bescherming. Zij vertegenwoordigen ongeveer een derde van de gevallen van mishandeling op kind in Frankrijk.

* Psychische geweld: zij omvatten daden sadisme, mentale wreedheid, vernedering, pesten, afwijzing, emotionele weigering, niet-aangepast aan de leef tijd en ontwikkeling vereisten kind (, de eis van een school of sport enorme psychische geweld het kind kan worden). Zij vertegenwoordigen ongeveer een tiende van de gevallen van mishandeling op kind in Frankrijk.

* Seksueel misbruik: zij omvatten incest, verkrachting, onfatsoenlijk assault, het gebruik van kinderen voor pornografische scènes of prostitutie. Dit type van misbruik is veel meer gemeenschappelijk binnen de naaste familie, maar kan worden opgelegd door een derde partij, met inbegrip van een persoon van gezag zoals een leraar of een priester, een cultus, een maffiaorganisatie. Seksueel misbruik hebben ook goed fysieke verstrekkende gevolgen (trauma, zwangerschappen, geslachts ziekten, enz.) dat Psychic met zeer verhoogd risico op zelfmoord, depressie en ernstige psychische ziekte onder kinderen misbruikt. Zij vertegenwoordigen ongeveer een derde van de gevallen van mishandeling op kind in Frankrijk.

Een Canadese studie, uitgevoerd in 2001 door het ministerie van gezondheid van de regering van de Canada, met behulp van de definitie van die hielp te verkrijgen van de volgende resultaten met betrekking tot de gevallen van misbruik van kinderen in het gezin:

* Fysiek misbruikte 31 %
* 10% Seksueel misbruik
-De verwaarlozing van 40 %
* Psychologische geweld 19 %

De auteurs van dit geweld zijn:

* Biologische moeder 61 %
* Biologische vader 38 %
* Schoonvader 9%
* Schoonmoeder 3%
* Homestay 1%
* Een ander lid van de familie 7 %

(totaal groter is dan 100% omdat een daad van misbruik kan worden beoefend door de vader en de biologische moeder, stiefvader en de biologische moeder, ect...).

In het geval van seksueel misbruik zijn vaders betrokken bij 15% van de open onderzoeken. In deze onderzoeken wordt het percentage van de klachten verdeeld volgens de volgende verdeling:

* Ter 20 %
* Vermoedelijke 20 %
* Ongefundeerde 60 %


Het is belangrijk op te merken dat het dezelfde jaar voor hetzelfde soort van studies, de resultaten van de Verenigde Staten bijna identiek zijn (met + of - 2%). Altijd op Amerikaanse bodem vertegenwoordigd het percentage van de vrouwelijke kinder moord in hem een tarief van 1. 62 per 100000. De auteurs van deze kinder moord waren als volgt verdeeld:

* Parent slechts 32 %
* Alleenstaande vader 11 %
* Beide ouders 21 %
* Moeder met iemand anders dan Fr. 16%
* Vader met iemand anders dan de 1% van de moeder
* Een ander lid van de familie 5 %
* Homestay 6%
* Een andere nauwe 6 %
* Onbekende 2 %


In Europa blijft het verkrijgen van betrouwbare statistieken moeilijk. U kunt dan toegeven dat de Noord-Amerikaanse resultaten, met name Canadese belangrijke trends denken over het type, de oorzaken en de daders van misbruik in Europese landen? Sommige oudere sociologen en Europese wetenschappers beweren dat ja...


Rollen van familie leden, arts, leraar:

Identificeren van misbruik

Fysieke tekens:

* kneuzingen;
* kneuzingen;
* krassen,
* Burns,
* alopecia platen (trok haar Tufts)
* beten
* meerdere fracturen van verschillende leef tijden op röntgenfoto van de hele skelet syndroom (Silverman)
* meerdere wonden en verschillende leef tijden.

Geestelijke en gedrags tekens:

* de taal vertraging
* psychomotorische retardatie,
* psycho-motor instabiliteit,
* onderwijs moeilijkheden of plotselinge daling van de academische prestaties,
* kind depressieve syndroom (vaak moeilijk te vinden: verdriet, isolatie, agressiviteit, verminderen angst, provocerende activiteiten);
* spijbelen,
* Fuga met weigering om terug te keren vaak (niet verklaard door het kind);
* weigering toe te vertrouwen hun problemen
* nocturna (het kind begint te "plassen in bed" na reeds eigen of vertraagde verwerving van reinheid), Encoprese, of
* slaap stoornis
* voedsel, anorexia nervosa, boulimia nervosa, pica, gedrags stoornissen

Gevallen van seksueel misbruik:

* activiteit masturbatoire compulsieve en ongepast,
* ongepaste seksuele opmerkingen,
* sex games met collega niet geschikt is voor de leef tijd
* soms poging tot verkrachting op andere kinderen,
* gehoorzaamheid aan de autoriteit van de volwassene
* identificatie met de agressor in de spellen, poppen, tekeningen),
* wijzigingen in externe verschijning (jurk en hygiëne verwaarloosd),
* allen gekleed slaap met ontkenning van bezoeken (deur vergrendeld),
* de wonden van de genitaliën
* zwangerschap,
* genitale infecties herhaaldelijk.


Face à l'enfant

Wat kan worden gedaan of gezegd:

* Luisteren, laat hem spreken.
* Denk en hem te vertellen.
* Zeggen wat hij zegt is belangrijk, dat u luistert.
* De geruststellend, zeggende dat hij niet schuldig is.
* Zeggen dat u hem alleen kan het niet helpen, maar u stappen om bevoegde personen ondernemen zal.
* Als het kind toepassing geheim, vertel hem dat u hebt niet het recht, de wet maakt je plicht maatregelen te nemen met hem zodat hij ontvangen de hulp die hij nodig heeft.
-De beheersing van emoties, niet te verergeren het trauma
* Respect voor de wens van het kind niet te benoemen van de dader van misbruik

Wat u niet uitvoeren:

* Neem contact op met ouders (in het geval van de intra-familiaux seksueel misbruik of mishandeling ernstig).
* Zet onderhoud in een ondervraging.
* Het minimaliseren van de feiten.
* Te worden opgesloten in het geheim.

In alle gevallen blijven niet alleen en aarzelde niet bevoegde en verantwoordelijke mensen te contacteren.


Misbruik melden:

Door Frankrijk (www.droitsenfant.com)

De wet zeggen?

* Voor professionals, opvoeders, maatschappelijk werkers, artsen, leraren, het beginsel van de geheimhoudingsplicht omschreven in de artikelen 226-13 en 226-14 van het straf wetboek. Maar moet personen permanent gebonden aan het beroeps geheim altijd vertellen de mishandeling van minderjarigen tot 15 jaar. De openbaring van het geheim is in dit geval mogelijk (artikel 226-14 van het straf wetboek).
* In alle gevallen deelt elke persoon die kennis van het bestaan van een kind misbruikt of uitgegaan van medische, juridische of administratieve autoriteiten. Niet te doen zou vallen onder de invloed van niet-bijstand aan iedereen in gevaar (artikel 443-3 van het straf wetboek).


Wanneer te melden?

Wanneer (of vermoedelijke) verminderde fysieke of geestelijke, seksueel misbruik, verwaarlozing of mishandeling gepleegd op een persoon onder de 18 jaar van zijn ouders of volwassenen in een positie van verantwoordelijkheid ten opzichte van het. Maar ook:

* onevenredige opleidings eisen
* afwijzing van min achting, manifestaties van de emotionele staking

Het concept van waarschijnlijkheid van gevaar of gevaar is soms moeilijk te beoordelen. Het is dat de accumulatie van verschillende indicatoren kan waarschuwen professionals die betrokken zijn met kinderen.

Waarom melden?

Om te stoppen met het gevaar van misbruik. Het is een wettelijke verplichting:

* artikelen 434-1 en 3 van het nieuwe straf wetboek op het camoufleren van criminaliteit en strafbare feiten, en beleefd aan iedereen in gevaar;
* artikelen 226-13 en 14 van het nieuwe strafrecht inzake het beroeps geheim.

Bevoegde diensten mogen maatregelen nemen om een kind te beschermen of te helpen haar familie in de problemen, na het maken van een beoordeling van de situatie.

Wie melden?

* Aan de inspecteur van de departementale dienst van kinder welzijn
* Aan de arts verantwoordelijk voor de moeder en kind welzijn service
* Aan de procureur de la République, vertegenwoordigd door de jonge officier van Justitie bij het tribunal de grande instance in geval van extreme ernst of urgentie
Orienterons in makers rij den van de gezondheid en sociale actie, PMI artsen, school sociale dienst, school medische service, leer krachten, de sociale dienst van uw stadshuis (CCAS).


Dat verslag?

Alle elementen die een vermoeden of een bevinding van ontbering of verwaarlozing, misbruik enz. kunnen vormen. De auteur van het verslag is niet verplicht bewijs te leveren van de feiten.

How to report?

* Schrijven:

1 Details van de persoon die gemeld uw situatie (of beroep), uw service indien nodig, uw contact gegevens.
2 Coördinaten van de kleine betrokken (identiteit van het kind, leef tijd of geboorte datum, naam (s) van de ouders, ouders adres (s))
3. Gedetailleerde beschrijving van de feiten (feiten waar genomen of gerapporteerd zonder waarde oordeel)

* Per telefoon (in nood situaties): een waarschuwing genoemd door een professional, echter moet een schriftelijk worden bevestigd.
* Nationale groene telefoon: 119




EDIT: Set sticky

Een gratis nationale telefoon receptie service is verantwoordelijk voor het verzamelen van waarschuwingen met betrekking tot kinder misbruik. Het werkt 24/7 en is bedoeld om zowel de collectie van waarschuwingen en luisteren naar mensen en minderjarigen in de problemen voor hun hulp en advies

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

info Benjamin et de son fils Aureo (sefca puteaux solidaire du papa)

Cédric Fleurigeon http://www.facebook.com/event.php?eid=264268448591 Nous demandons à tous pendant une journée, le samedi 30 janvier 2010 de changer la photo de votre profil par celle de Benjamin et de son fils Aureo Il serait bon de voir fleurir cette photo sur la toile que se soit sur Facebook, MySpace, MSN ainsi que sur tous les méd