dimanche 17 juillet 2011

Framställning framställning till fördöma missbruk placeringar och föreslå en ändring i lagen.


Framställning framställning till fördöma missbruk placeringar och föreslå en ändring i lagen.

För: Minister hälso-och sociala

Framställning till fördöma missbruk placeringar och föreslå en ändring i lagen.

Många kvinnor och män stöter på problemet i dag.
Sociala tjänster är som tror felaktigt återgivande av andra medborgare, som får vara ute efter hämnd, av rättvisa sade sådana inte att någon är oskyldig förrän bevis för motsatsen, tjänster för det sociala stödet till barndom gör kontrolleras inte riktigheten av sakförhållandena, och bygger på antaganden, inte bör t - hon har inte rätt att ha en rättsliga föräldrar historia rapport, bästa identifieras psykologiska profilen för föräldrarna och därmed undvika investeringar, nämligen att de våldsamma profil eller inte, den är baserad på vissa förbittring, men om en förälder är arga uppmärksamhet gör har en våldsam överordnad, de kommer att säga att denna person är instabil, de är inte en psykolog och baseras på vad? Försöker att förbättra Act med avseende på skydd av barnet.
Ångest av föräldrarna inte bör beaktas i den domen, som är en normal känsla, som visar sig att barnet, som har ingen mening är en person som måste övervakas och inte tvärtom. Att jag också lyssna till föräldrar efter separation, vilket förklarar vissa fel beteende tolka, i sociala, det finns normalt en skyldighet att lyssna, det måste respekteras utan att leta efter attives.

SOS missbrukas föräldrar
Varje år tusentals familjer som konfronteras med placeringen av sina barn utan fara eller missbruk, bara på potentiella risker eller misstankar, initieras på enkel vanärande uppsägningar. Detta fientliga klimat genereras hans sista år sätter tvivel på den verkliga motivationen för tjänsten barn skydd.
Detta utgör en fara för alla barn med förlust av landmärken och onödigt belyser lidandet för familjer, det kostar miljarder varje år, som faktum konstaterade revisionsrätten.
Endast en penne 20% av investeringarna som utförts med detta faktum av missbruk, men det fortsatte dock andra barn ofta under bedrövliga psykologiska förhållanden, som hänger samman med har det "institutionella" missbruket
Föräldrar som anskaffas att genomdriva sina rättigheter och de av sina barn och hålla en länk som vissa tester för att förstöra kostnader, genom sina tjänster att det säger skydda barn, genom att inte respektera deras rätt till besök, telefon, i opposition till försoning, men också genom att inte respektera de människor de är.

Skyldighet för föräldrar, och icke-överensstämmelse med lagen av domare, under hot att hålla barn, läkare, läkemedel osv... Föräldrar har en läkare, de har rätt att välja sina läkare:

Konstitutionen av de mänskliga rättigheterna

Artikel 8 - rätt till respekt för privatlivet och familjelivet

1. Varje person har rätt till respekt för sitt privat- och familjeliv, sitt hem och sin korrespondens.

2 - Det kanske inblandning av en offentlig myndighet i utövandet av denna rätt endast i den mån denna inblandning är föreskrivna i lag och att det utgör en åtgärd som i ett demokratiskt samhälle är nödvändigt för nationell säkerhet, allmän säkerhet, att välståndet i landet, försvaret av ordern och förebyggande av brottskydd för hälsa eller moral eller skydd för rättigheter och friheter av andra.

Vi uppmanar undertecknarna av framställningarna att tjänster för det sociala stödet till barndomen är riktigt en av föräldrarna, brott och att jag ansåg ångest av föräldrar och barn, normal och inte straffa personaldomstolen att tjänster att lyssna för att främja en återgång till hemmet. Investeringar bli för många. Rättvisa också måste följa lagen och alla rättigheter, lagstiftning har år att göra, och de återspeglas av flera personer, intressen och respekt för alla.


Undertecknarna

lien:http://www.petitionpublique.fr/PeticaoVer.aspx?pi=Douce

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

info Benjamin et de son fils Aureo (sefca puteaux solidaire du papa)

Cédric Fleurigeon http://www.facebook.com/event.php?eid=264268448591 Nous demandons à tous pendant une journée, le samedi 30 janvier 2010 de changer la photo de votre profil par celle de Benjamin et de son fils Aureo Il serait bon de voir fleurir cette photo sur la toile que se soit sur Facebook, MySpace, MSN ainsi que sur tous les méd