dimanche 6 janvier 2013

Libertà pe Yvan Colonna

Libertà pe Yvan Colonna
4 Juli 2003 een man onschuldig, Yvan Colonna arrestatie!
Deze dag een petitie om te helpen zijn vrijlating. Yvan is onschuldig en vele onregelmatigheden in zijn zaak als de schending van artikel 11 van de verklaring van de rechten van de mens en van het burgerlijk wetboek op het vermoeden van onschuld die ik site van de burger, alsmede artikel 9 "iedereen heeft recht op het respect voor het vermoeden van onschuld. Wanneer een persoon is, voordat een overtuiging, publiekelijk voorgesteld als schuldig van feiten die is het onderwerp van een onderzoek of een gerechtelijk onderzoek, rechter kan, zelfs in bedoelde, om het invoegen van een rectificatie of de verspreiding van een persbericht voor het doel om te stoppen met de schending van het vermoeden van onschuld, zonder afbreuk te doen aan een vordering tot vergoeding van schade en andere maatregelen die nodig zijn uit hoofde van het nieuwe wetboek van strafvorderingten koste van de fysieke persoon of morele, verantwoordelijk voor de schending van het vermoeden van onschuld.
We moeten mobiliseren Yvan vrij uit de klauwen van een incompetente instelling die de onschuldige gevangen zet en aangelijnd release van de schuldigen.
De ondertekenaars

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

info Benjamin et de son fils Aureo (sefca puteaux solidaire du papa)

Cédric Fleurigeon http://www.facebook.com/event.php?eid=264268448591 Nous demandons à tous pendant une journée, le samedi 30 janvier 2010 de changer la photo de votre profil par celle de Benjamin et de son fils Aureo Il serait bon de voir fleurir cette photo sur la toile que se soit sur Facebook, MySpace, MSN ainsi que sur tous les méd