mercredi 6 avril 2011

info en MOM ansøgning bistand og soutenire diskrimination i en skole i sygepleje


info en MOM ansøgning bistand og soutenire diskrimination i en skole i sygepleje


illustration billede
Forskelsbehandling i sygeplejerske skole
Udgivet af admin på 11 februar 2011
Katiza er en 49 - årige sorte sygeplejerske studerende, store familie moder og gift med en fransk soldat. Hun bor i Frankrig i 25 år.

14 År mor forblev hjemme.

Hun forsøger at pleje konkurrence (2007) hvor det er tilladt rangeret 8th i 1500.

Katiza havde ingen midler til uddannelse; Hun arbejdede på weekender og store helligdage at betale hans privattimer.

Katiza mødes flere problemer under praktikplads i hospitaler. Nogle sygeplejersker nægte at føre tilsyn med ham eller blot sende den integrere team af orderlies eller husstand. Nogle sygeplejersker fortælle ham, at hun var leder af en kvinde af en person, der ikke kan være i 3rd år til husholdningsbrug. Vi rådede ham til at gøre en handel er der ingen ansvar. Det er et organ Søg før dens øvelser såkaldte falsk mens de aldrig er blevet korrigeret. Kollega hvid sygepleje studerende ikke udøver for at gøre; de har gjort bites, og pansements… og deres kurser valideres. Hans lærere sige, at hun ikke ved taler fransk, og det ikke omfatter hvad den siger med hans såkaldte afrikanske accent.

I hendes sidste tilbragte praktikplads Katiza sin sidste i professionelle status fra 20 h 21 h mens hans sluttede 7 PM, eller en dag mere end 14 timer tilstedeværelse! Sygeplejerske nægtede at underskrive sin coaching bog og til hendes praktikplads, som direktøren for hans skole nægter at offentliggøre en rapport. I slutningen af denne praktik tillader Katiza klassifikationer ikke at deltage i statens eksamensbevis. Katiza rapporter fakta skriftligt til dets direktør. Direktør herved som en forstyrrende faktor og organiserer eksklusionen. Som Katiza modstår, bad dens kontaktpunkt Professor ham om at begå selvmord. En anden bad ham om at standse sygdommen. Direktøren foretaget dam dets registrering for en genoptagelse af sin tredje år af sygeplejerske i en skole beliggende i garnison by hvor hendes mand blev overført. Katiza måtte derfor standse sin skolegang på 6 måneder af statens eksamensbevis.

Katiza tog en advokat, hun gik til en embedsperiode for ligaen for menneskerettigheder, hun skrev en bunke.

Katiza ønsker at gå til slutningen af hans professionelle projekt.

Katiza programmet støtte til:

-N. Sarkozy

-B. Obama

-A. Wade

-S. Veil

-Bernard Henri Levy

-Intellektuelle

-Atleter

-Kunstnere

-Hele jorden

-N. Mandela velsignelse

pétition

petition

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

info Benjamin et de son fils Aureo (sefca puteaux solidaire du papa)

Cédric Fleurigeon http://www.facebook.com/event.php?eid=264268448591 Nous demandons à tous pendant une journée, le samedi 30 janvier 2010 de changer la photo de votre profil par celle de Benjamin et de son fils Aureo Il serait bon de voir fleurir cette photo sur la toile que se soit sur Facebook, MySpace, MSN ainsi que sur tous les méd